Cafe Het is nooit te Laat

Bij ons is het nooit te laat!

Agenda

Regelmatig hebben we live muziek. De toegang is altijd gratis!

Onze huis DJ Rob komt geregeld langs en natuurlijk diverse andere artiesten of bands.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Zondag 27 oktober van 16.00 - 20.00 uur  Krentebrøød

Krentebrøød is een veelzijdige vijfmans formatie uit Schagen en omstreken! De band speelt repertoire uit de TOP2000.

‘Krentebrøød’ formerly known as ‘Ouwe Jongens Krentebrood’ zet al meer dan 25 jaar elke tent op z'n kop met ijzersterke pop- rock klassiekers afgewisseld door hedendaagse hits. Het repertoire is dan ook één groot feest van muzikale herkenning. Met een ruime dosis ervaring vliegen de 'sixties' t/m de 'zeros' en alles 'in between' je om de oren. Kortom, Krentebrøød is een ras-echte, energieke TOP2000 coverband.
Gitarist Richard Lind, drummer Martin Snaas, toetsenist Ger Selissen en bassist Marcel Bakkum vormen samen met zanger/saxofonist Peter de Vries de band 'Krentebrøød'!
De komst van een nieuwe frontman in 2017 deed de band besluiten om de bandnaam te veranderen in Krentebrøød.

KRENTEBRØØD LIVE
Live knalt de band met gemak van André Hazes tot Rage Against The Machine, U2, Tears For Fears, Justin Timberlake, Bruno Mars, Pink Floyd, Rage Against The Machine, Survivor, Robbie Williams, Bob Marley, BLØF, Marco Borsato, Het Goede Doel, Golden Earring, The Trammps, James Brown, Prince, Gary Moore, The Rolling Stones, Daryl Hall & John Oates, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis, Simply Red, Queen, Status Quo, ZZ Top, Little Richard, Survivor, Vandenberg & Wild Cherry!

----------------------------------------------------------------------------

POPRONDE 8 november
JAde PraiZe 20.00 - 20.45 uur


Jade PraiZe, Singer SongWriter. Ik speel eigen liedjes solo met acoustische gitaar. Pop en een beetje alternatief. Vanuit het schrijven van gedichten heb ik deze sprong genomen.MEGASTAR 2018. TVOH9. Op18 Mei was de Finale van de Grote Prijs van Nederland. Ik heb de Publieks Prijs 2019 gewonnen! Bezig met Nederlandse lieds :) 

John Island 21.30 - 22.15 uur

Dat Josh Island afkomstig is uit Nederland en opgegroeid is in het buitenland is te merken aan zijn internationaal charisma en zijn meeslepende songs. Met persoonlijke verhalen en dynamische publieksinteractie creërt deze geboren entertainer een levendige huiskamersfeer. Optredens op o.a. GPVN, Nu of Nooit, Stukafest, Liverpool Sound City, Sonic Visions.

------------------------------

Zondag 24 november van 16.00 - 20.00 uur WetPaint

WetPaint is een pop-en rockband die al meer dan 30 jaar van elk feest een topfeest maakt. De muziek die wij spelen zijn nummer van Amy Winehouse - Santana - Anoek - Beth Hart - Eric Clapton en nog veel meer. Wij zijn een groep van zes muziekanten met een passie voor muziek.

------------------------------------------------------------------

Wij geven onze optredens door aan concertcheck. Wilt u zien welke optredens er nog meer in de regio zijn naast de optredens die bij ons plaatsvinden, klik dan op onderstaand logo.