Cafe Het is nooit te Laat

Bij ons is het nooit te laat!

Bieren

Huismerk

Ons huismerk is Amstel bier. Deze staat standaard bij ons op de tap.

Al sinds 1870 wordt Amstel Pilsener volmout gebrouwen met natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een helder goudgeel bier met een volle, toegankelijke smaak en een stevige schuimkraag. Het perfecte bier om te delen met vrienden.


Tevens hebben wij wisselende bieren. Dit kunnen flesjes zijn of op de tap. Als u wilt weten wat het bier van de maand is klik hier.

 

Andere bieren

Affligem Blond

Een helder, goudkleurig bier wordt bekroond met een stevige schuimkraag. Na de zachte smaak van de eerste slok ledit de ronde smaak van tropisch fruit tot een verfrissenen afdronk. Bij he walsen van het bier komen er sterkte tonen van banaa, specerijen en een hoparoma vrij.

Affligem Dubbel

Een complexe combinatie van kruidnagen en anijs wordt bekroond met een mooie schuimkraag. De diepe kruidnagelsmaak van de eerste slok vloeit over in een zachtere karamelsmaak. Na een snelle draai met de bokaal komen er heerlijke hoparoma's en tonen van banaan vrij uit de Afflgem Dubbel

Affligem Tripel

Dit heldere, amberkleurige biertje heeft een aardachtige, rijke smaak en een romige schuimkraag. Als je de bokaal optilt, komen de aroma's van versgebakkern brood, banaan en rijp fruit je tegemoet. Na iedere slok proef je de zoetheid van de restsuiker gecombineer met de smaken van abrikoos en perzik. Affligem Tripel heeft een middelmatige body en voelt zacht in de mond. De afdronk is kruidig en bitter.

Duvel


Wieckse Rosé (flesje)

Wieckse Rosé bier is een heerlijk zacht en fruitig witbier met een fijne friszoete smaak. Het heeft de nuance van een rosé en het levendige van een sprankelend witbier. De basis van Wieckse Rosé is witbier dat wordt vergist met een speciale bovengist en niet gefilterd is. Daardoor behoudt het zijn karakteristieke lichte en natuurlijke troebeling. De combinatie met vruchtensappen geven Wieckse Rosé haar friszoete smaak en mooie rosé kleur.
 

Brand Blond


Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier zijn frisse en fruitige smaak. En het zware karakter is afkomstig van de combinatie van tarwemout, gerstemout en caramout. 

Brand Imperator

Brand Imperator is het oudste speciaalbier van Nederland. De rijke smaak en kleur dankt Imperator aan een volle blend van gebrande moutsoorten.

Texels skuumkoppe

De trots van Texels, tarwebier waaraan diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting een vollere smaak geven dan aan ander witbier. Donker witbier: het dankt zijn naam aan de witte koppen op de golven van de ruige zee. Golven die ons eiland omspoelen: dag in dag uit, het hele jaar door. Skuumkoppe is dan ook een bier voor elk seizoen. Nagisting op fles en ongefilterd, met een beetje gist om het extra gul te laten smaken. Hier hoeft geen schijfje citroen bij. Puur, robuust, recht door zee: bier als Texel zelf. 
 

Texels Bock

Wanneer de dagen korter worden en de bomen op het eiland kleuren naar rood en goud, dan verheugt zich iedere liefhebber: het is weer tijd voor Bock. Ons bockbier is al veelvuldig onderscheiden als het lekkerste en beste van Nederland. Ongefilterd herfstbier dat zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak dankt aan geroosterd gerstemout. Een klein beetje gist onderin de fles zorgt voor een rijk en romig mondgevoel. We gunnen ons Bock bovendien langdurig de tijd om te rijpen in volkomen rust. Wat de smaak nog intenser maakt.